poster poster
Slogan

Aktuella gästkort

 

Om Sivans gästkort

 

Här hittar du allt du behöver veta om Sivans gästkort! Det finns en hel del att tänka på både innan och efter du har köpt ett gästkort.

 

I korthet
  • Gästkorten släpps söndag kl 20.

  • Gästkorten kostar 100 kr för lördagar och 50 kr för onsdagar. En serviceavgift på 10 kr tillkommer.

  • Värden måste uppvisa gästkortet (SMS:et), fotolegitimation och giltigt kårleg samt medlemskap i en av nationerna eller EHVS, vid entrén.

  • Återköp, ändring av gäst eller borttappat gästkort – kontakta sivans@biljettkiosken.se

 

Allt om våra gästkort

Gästkorten kostar 100 kr för lördagar och 50 kr för onsdagar. En serviceavgift på 10 kr tillkommer. Priset inkluderar gästens inträde till Sivans. Våra gästkort säljs endast via vår hemsida och det är värden som genomför köpet.
Vid lagd beställning har du som värd 15 minuter på dig att slutföra betalningen innan din reservation släpps. Gästkortet levereras som ett SMS till värdens telefon när betalningen är gjord. En orderbekräftelse skickas även via e-post.

 

Om varken värden eller gästen ska använda gästkortet finns det möjlighet till återköp. Gästkortets pris återbetalas exklusive serviceavgift.

 

För återköp och eventuell ändring av gäst kontaktar du sivans@biljettkiosken.se.
Om gästen ska ändras måste ett nytt gästkort gå ut.

 

Återköp och ändringar av gästkort måste ske senast kl 18 aktuell kväll.

 

Och lite till…

Det släpps 50 stycken gästkort till varje pubkväll söndagen kl 20 innan veckan de gäller. Om de är slut har vi ingen möjlighet att släppa in dig som inte uppfyller våra inträdeskrav. Detta är reglerat i vårt utskänkningsstillstånd.

 

I rutan ovan, “Aktuella gästkort”, ser du exakt vilka datum vi har släppt gästkort till och hur många det finns kvar. Står det noll så finns det noll kvar. Om ett gästkort lämnas tillbaka kommer det att synas i rutan ovan.

 

Värden

Varje gäst måste ha en värd. Värden går in tillsammans med gästen på Sivans och är ansvarig för sin gäst under hela kvällen. Om gästen gör något otillåtet på Sivans drabbas värden av samma konsekvenser som gästen. En värd kan endast ha en gäst. Värden ska uppvisa bevis på medlemskap i kåren och i en av Sivans ägandeföreningar (nationerna eller EHVS) vid entrén. Vid köpet anger värden sitt och gästens namn, personnummer (alla siffror) samt mobilnummer.

 

Inträdeskrav på Sivans Pub och Café (gäller för värden)
När du kommer till Sivans Pub och Café kommer kvällens entrevärdar be dig visa gästkorts-sms:et, giltigt studentkort, nations – eller EHVS-medlemskap samt giltig fotolegitmation. Insläppet stänger 30 minuter innan stängningsdags.

 

Gästen

Kom och rocka loss på Sivans även om du inte pluggar här! Det du behöver är en värd som köper ett gästkort åt dig och hänger med dig på Sivans. Vi behöver ditt namn, mobilnummer och personnummer (alla siffror) vid köpet av gästkortet.