poster poster
Slogan

Bra att veta…

 

 

Inträde

Onsdagspub: 20 kr
Lördagspub: 60 kr
De kvällar då vi har speciella arrangemang, kan inträdet ändras. Information om detta kommer i så fall upp i samband med arrangemanget.

 

After School

Varje fredag bjuder Sivans in till fredagsmys i form av After School. Här kan du förutom att äta och dricka gott med dina nära och kära, spela spel och lyssna på härlig musik. För 50 riksdaler får du mat och dryck i form av öl, cider eller alkoholfritt. Både laktosfritt och vegetarisk mat finns vid varje tillfälle. Självfallet är även du som redan ätit välkommen!
Välkomna!

Fredagar 18.00-21.00, matserveringen stänger 19.30 eller så länge maten räcker.

 

Brunch

Det är viktigt med en bra start på dagen, och vad kan väl vara bättre än en stor buffé med läckerheter? Du får äta så mycket du orkar av den kalla och varma maten för endast 50 kr. I den varma maten ingår bl.a bacon, köttbullar, prinskorv och äggröra. Som vegetariskt alternativ erbjuds bland annat vegbullar och sojakorv. Välkomna!

Lördagar 11.00-13.00, matservering sker fram till 12.00 eller så länge maten räcker.

 

Jobbarkort

Om man jobbat på Sivans två gånger får man ett jobbarkort som antingen:

1) Ger företräde i kön samt gratis inträde under en pubkväll,
2) En gratis Brunch samt företräde i kön, eller…
3) En gratis Afterschool samt företräde i kön.

Korten skrivs ut på Sivans i mån av tid, dock inte efter klockan 20.00 under pubkvällar.

 

Jobba på Sivans

Vill du jobba på Sivans kan du ta kontakt med din nation eller EHVS, så meddelar de vilka datum som de ansvarar för puben.

 

Garderob

Vi tar inga avgifter för garderoben, varken för jacka eller väska. Vi ansvarar dock inte heller för det som hängs in. Väskor större än A5 måste hängas in i garderoben! Om du tappar bort din garderobslapp debiteras du på 50 kr.

 

Gästkort

Vill man ta med en kompis till Sivans som inte är medlem i någon av ägandeföreningarna samt Linnéstudenterna kan man köpa ett gästkort. Gästkort köper du online via länken på vår hemsida. Gästkorten är begränsade till 50 stycken per pubkväll och kostar 40 respektive 60 kr plus 10 kr i serviceavgift.

Du kan boka gästkort på www.sivansgastkort.com. Där finns även mer information.

Vid ytterligare frågor kontakta oss på telefon: 0470-84100

 

Stadgar och Alkoholpolicy

Sivans stadgar är något som kan vara intressant för samtliga studenter att läsa. Alkoholpolicyn är relevant för alla studenter eftersom den beskriver vad som är och inte är tillåtet på Sivans och vilka förseelser som kan ge upphov till portning.

Sivans stadgar (pdf)
Alkoholpolicyn (pdf)