poster poster
Slogan

Jobba på Sivans

 

Vill du jobba på Sivans?

Oavsett om du vill tjäna jobbkort, för att få företräde i kön, träffa nya människor eller bara se hur Sivans funkar bakom kulisserna är du välkommen att jobba med oss!

 

Sivans drivs av representanter från våra medlemsföreningar, Östgöta Nation, Smålands Nation, Västkustens Nation, Norrlands Nation, SkåneS Nation och EHVS. Vi kan endast hålla öppet tack vare alla underbara idéella jobbare som är med oss under onsdags- och lördagspubarna.

 

De som sitter i nationerna/EHVS är glada och peppade på att träffa nya människor, så det går bra att jobba med vilken nation man vill, och det spelar ingen roll om du är oerfaren. Alla som jobbar får en grundlig genomgång på stationerna och självklart hjälps vi åt om något är klurigt eller svårt!

 

Innan puben på onsdagar bjuds det på mackor/mat och efter puben på lördagar blir det ett skrovmål innan respektive förening tar er med på sin efterfest.

 

Som belöning för tiden som läggs ner och för all slit får man även ett halvt jobbarkort per pubkväll. Detta innebär att om man jobbar två pubkvällar får man ett helt jobbkort som hämtas ut på Sivans av en Sivansansvarig. De skrivs ut i mån av tid och inte under pubkvällar efter 20:00. Detta jobbkort ger dig förmånen att få företräde i kön och gratis inträde under en pubkväll, en AfterSchool eller en Brunch. Självklart måste ID och Linnestudenternakortet visas upp i samband med jobbkortet.

 

 

Nedan finner du veckoschemat för vilken förening som jobbar Sivans och även kontaktuppgifter till jobbansvariga i respektive nation och EHVS.

 

Vecka 19 – Norrlands Nation
Vecka 20 – EHVS
Vecka 21 – SkåneS Nation onsdag (Sivans styrelse jobbar pumptömning tillsammans med en härlig blandning av folk från alla nationer)

 

 

 

Nedanför finns kontaktuppgifter till jobbansvariga för nationerna och EHVS:

 

Östgöta Nation:
Emelie Gunnarsson

- Kan kontaktas på facebook.

 

Smålands Nation:
Frida Tegnell

- Kan kontaktas på facebook.

 

SkåneS Nation:
Matilda Thelin,

jobba@skanesnation.se

 

Norrlands Nation:
Linnea Niklasson,

- Kan kontaktas på facebook.

 

Västkustens Nation:
Anna Westblom,

jobba.vastkusten@gmail.com

 

EHVS:

Maria Bergdalen,

pu@ehvs.nu

 

Kom och jobba med oss du också!