Boka Sivans

Boka Sivans

Det är endast utbildningsföreningar/nationer/utskott i medlemsföreningar som får boka Sivans. Bokningen sker till Sivans genom vår bokningskalender. Om ni har frågor eller tillägg till bokningarna skicka då ett mail till bokningsansvarig Tova Borg på bokning@sivans.com.


Innan du ringer eller mejlar så checka av nedanstående:

1.    Tidsbokningen. En bokning som skickas in utan tider tas inte emot. En bokning är bekräftad först vid svar från bokningsansvarig. Skulle ni vilja justera tiderna görs detta SENAST en vecka innan bokningen via mail eller telefon till bokningsansvarig. Bokningstiden innefattar förberedelser, event och städning. Eventtid innebär den tiden som sittningen/eftersläppet eller liknande ska ske.

2.   Vad vill Ni boka? Bestäm vilken del av huset ni vill ha;

Övervåning/nedervåning kostar 50 kr/h under våra ordinarie öppetkvällar, onsdag och lördag. Övriga dagar kostar övervåningen 150 kr/h och nedervåningen 100 kr/h. Att hyra hela huset kostar 200 kr/h. Startavgift för bokningar är 100kr.

3. Max antal gäster på övervåningen är 300 (80 om det är en sittning) och på nedervåningen är det max 150 gäster (50 om det är en sittning).

4.    På onsdagar och lördagar måste lokalen vara utrymd senast klockan 20:00 då förberedelser för Sivans pubkväll börjar vid den tiden. På lördagar är det brunch fram till klockan 13:00 så bokningar kan endast ske från 14:00 och fram till 20:00. På fredagar är det After School och då tas inga bokningar emot.

5.  Köket.  Den som bokar först får erbjudande om köket, oftast så går det att dela. Denna kontakt tar ansvariga föreningar själva. Kontakta bokningsansvarig för mer information.

6.    De som är bjudna till evenemanget måste uppvisa giltig legitimation. Det ska finnas en lista på gästerna i entrén med namn och personnummer. Gäster till event är inte garanterade inträde på Sivans pubkväll, utan måste betala nytt inträde när puben öppnar. Gäster utan medlemskap i Linnékåren måste köpa vanligt gästkort till pubkvällen.

•    Drinkbiljetter. Du som har bokat Sivans och har tänkt ge ut drinkbiljetter med alkohol måste ta ut en avgift för arrangemanget då det är olagligt att dela ut alkohol gratis. Ni bestämmer själva vilken summa som är rimlig. Kontakta bokningsansvarig för pris på drinkbiljetter.

•    Den som bokar Sivans är ansvarig gentemot Sivans att veta vad som gäller under sittningen. Läs under rubriken; Du som har bokat Sivans

•    Förberedelser. Sivans får bokas för förberedelser till sittningar eller liknade i max 3 timmar innan eventet börjar. Skriv i bokningen hur dags ert event börjar. (till exempel bokningstid 15.00-20.00, sittning mellan 17.30-19.30).

•    Vakter. Om du bokar Sivans för eftersläpp kommer en vaktkostnad att tillkomma. Välj då i listan på övriga tillägg “Vakter”. I enlighet med vår alkoholpolicy och serveringstillstånd så måste det vara minst 2 vakter, alltså går det inte att boka endast 1 vakt. Vakterna bokas om minst 3 timmar och kostar 600kr i timmen/vakt. Sivans förbehåller sig rätten att besluta ifall vakter behövs.


Att tänka på MINST en vecka innan evenemanget:

•    Beställa öl, vin, cider och eventuell sprit. Detta görs till bokningsansvarige. Finns det ingen beställning en vecka innan så får man heller inga sittningspriser. Detta gäller ALLA! Glöm inte: Beställer ni exempelvis sprit som ni ämnar att dela ut till gästerna så fakturerar Sivans för antal öppnade flaskor. Om en flaska är öppnad men inte tom får den inte lämna Sivans, utan den faktureras till bokande förening ändå. Detta är i enlighet med vårt alkoholtillstånd. Maila bokningsansvarig för att få reda på priser för de olika spritsorterna ni kan beställa!

•    Ansvarig över bokningen. Varje evenemang måste ha en bokningsansvarig OCH en nyktert ansvarig. Den som är nyktert ansvarig måste befinna sig på Sivans under hela eventet och ha koll på gästernas berusningsnivå. Bokningsansvarig ska ha övergripande koll på jobbare, lokal och vara länken mellan Sivansansvariga och jobbare. Bokningsansvarig måste befinna sig på Sivans under hela bokningen, alltså under både förberedelserna, eventet och städningen. Dessa person/er behöver INTE vara från den egna föreningen.

•    Övriga tillägg. Om det finns intresse av att få tillgång till projektor, mikrofon och liknande skall även detta meddelas till bokningsansvarig minst en vecka innan bokningen.

• Jobbare. Under en bokning av Sivans så krävs oftast jobbare. Detta är något som Ni själva står för att fixa. De som jobbar har krav att vara nyktra under hela tiden De är här. Maila gärna bokningsansvarig för att få ett rekommenderat antal jobbare till just Er tillställning. Ersättning till jobbare är också något som bokande förening står för.

•    Övrig information. Detta bör du fixa själv eller beställa av Sivans senast en vecka innan: dekorationer så som dukar, servetter, värmeljus. Mat är även något ni själva står för att ta med er. Ett viktigt tillägg vid medförande av mat: Allt som tas med till Sivans ska även tas med från Sivans.

Du som har bokat Sivans

•    Sivans ordnar så att där är någon som är ansvarig under kvällen, men ni måste själva ordna med serveringspersonal. Ska baren vara öppen, ska denna vara bemannad under hela evenemanget. Tänk på att under stora evenemang krävs det lite fler serveringspersonal.

•    Under en bokning får enbart den som är nyktert ansvarig och eventuella toastmasters vistas i Dj-båset. Igen dryck får medtas .

•    Eventuella dekorationer som ska upp inför en bokning får inte sättas upp med häftpistol eller silvertejp. Alla dekorationer som sätts upp ska tas ner efter att bokningen är slut.

•    Städning, diskning och undanplockning ska vara klart till bokningstidens slut. Så se till att ni har ordentligt med personal. Ansvarig för kvällen skall godkänna städningen. Vid bristande/försening av detta kommer föreningen att debiteras med 500 kr i förseningsavgift.

•    Förseningsavgiften gäller även om ni som har bokat inte dyker upp inom 15 minuter efter det att bokningen har börjat. Är ni inte i tid kan ni inte räkna med att någon ansvarig kommer vara på plats.

•    Om eventuella skador skulle ske av Sivans föremål eller om dessa skulle på något sätt gå sönder kommer föreningen som står för bokningen att debiteras. Var noga med de stolar, bord, projektorer osv. som ni lånar och även våra lokaler.

Bokning som ej avbokats senast en vecka innan debiteras med 500 kr!

Sivans förbehåller sig rätten att avboka en bokning senast 2 månader innan.